Maatregelen coronavirus bij de Waag: behandelen op afstand

Terug naar overzicht

Categorie: De Waag

Gepubliceerd op 19-03-2020

De Waag, onderdeel van De Forensische Zorgspecialisten heeft op 17 maart het volgende bericht op haar website geplaatst:  ‘Als u voor uw behandeling naar één van onze locaties komt, of thuis behandeling of begeleiding krijgt (outreachende zorg), verandert er voor u iets vanwege het coronavirus. Wij continueren onze behandelingen, maar dit zal op afstand plaatsvinden. We doen er alles aan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij volgen hierbij de RIVM richtlijnen en handelen conform de landelijke kabinetsmaatregelen.  

Op afstand in plaats van face-to-face Vanaf heden zal uw behandelaar op afstand contact met u hebben, telefonisch of met beeldbellen. Ook zullen we meer gebruik maken van digitale modules. Uw behandelaar belt u om dit met u te bespreken.

Groepen worden afgezegd Groepsbehandelingen worden afgezegd, in ieder geval tot en met 28 april 2020. Groepen mensen bij elkaar vormen momenteel een risico. Uw behandelaar neemt contact met u op, de behandeling zal individueel worden voortgezet via beeldbellen of telefonisch contact.’

Terug naar overzicht