De Forensische Zorgspecialisten neemt maatregelen rondom het coronavirus

Terug naar overzicht

Categorie: Media

Gepubliceerd op 12-03-2020

De Forensische Zorgspecialisten met haar zorgonderdelen Van der Hoeven Kliniek en de Waag volgen de instructies van het RIVM en de GGD op inzake preventie van besmetting met het coronavirus. Daarom hebben wij maatregelen genomen naar aanleiding van de persconferentie met premier Rutte, minister Bruins en directeur RIVM Van Dissel op 12 maart jongstleden.

De Forensische Zorgspecialisten
Als organisatie nemen wij maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze maatregelen gelden vooralsnog tot 28 april 2020.

De Waag
De Waag blijft open, waarbij wij de landelijke maatregelen volgen.
Wij vragen onze cliënten en externe relaties om een afspraak af te zeggen in geval van neusverkoudheid, hoesten en/of koorts. Mocht er bij jou corona zijn vastgesteld of als je in besmet gebied bent geweest dan wel met een vastgestelde corona patiënt in aanraking bent geweest, vragen wij je contact met jouw behandelaar op te nemen.
Evenementen worden afgelast. Dit betekent dat het congres ‘Welkom in mijn leven’ op 19 maart niet doorgaat. 

Van der Hoeven Kliniek
Bij de Van der Hoeven Kliniek beperken we het sociale verkeer tot een minimum. Dit betekent dat er geen bezoek van buiten kan worden ontvangen. Advocaten vragen wij bij voorkeur telefonisch contact te zoeken met hun cliënten.
Evenementen worden afgelast, waaronder de Open Dag TBS op 21 maart.  

We begrijpen goed dat de genomen besluiten voor teleurstelling bij patiënten, cliënten en externe relaties kunnen zorgen, maar hopen hiermee de impact van het coronavirus op onze organisatie te beperken.  

 

 

Terug naar overzicht