Beschermende factoren

Beschermende factoren - SAPROF

Het onderzoeken van de psychometrische eigenschappen en klinische waarde van de Structured Assessment of Protective Factors for violence risk (SAPROF): voorspellende waarde geweldsincidenten tijdens behandeling en geweldsrecidive na de behandeling, interbeoordelaarsbetrouwbaarheid, verandering gedurende behandeling, vergelijking verschillende patiëntgroepen.

Lees meer

Beschermende factoren zedendelinquenten

Het verkennen van de literatuur met betrekking tot beschermende factoren voor seksueel gewelddadig gedrag en het onderzoeken van de psychometrische eigenschappen en klinische waarde van de SAPROF bij zedendelinquenten: voorspellende waarde geweldsincidenten tijdens behandeling en gewelds- en seksuele recidive na de behandeling, interbeoordelaarsbetrouwbaarheid, verandering gedurende behandeling.

Lees meer

SAPROF - Intensive Care additional manual

De ontwikkeling van een aanvulling op de SAPROF met beschermende factoren specifiek voor patiënten binnen de intramurale intensieve psychiatrie: de SAPROF - Intensive Care additional manual.

Lees meer

SAPROF - Sexual Offending additional manual

De ontwikkeling van een aanvulling op de SAPROF met beschermende factoren specifiek voor zedendelinquenten: de SAPROF - Sexual Offending additional manual.

Lees meer

SAPROF - Intellectual Disabilities additional manual

De ontwikkeling van een aanvulling op de SAPROF met beschermende factoren specifiek voor mensen met beperkingen in intellectueel functioneren en aangepast gedrag: de SAPROF - Intellectual Disabilities additional manual.

Lees meer