Informatieavond voor toekomstige collega’s

Terug naar overzicht

Categorie: Congressen en evenementen

Gepubliceerd op 04-09-2019

Het is zo ver! Op maandag 16 september opent de Van der Hoeven Kliniek (de Wierde) haar deuren voor potentiële groepsleiders / sociotherapeuten. Ben je in het bezit van een diploma in SPH/MWD/HBO-V of Psychologie en ben je benieuwd of de Van der Hoeven Kliniek bij je past? Kom dan een kijkje nemen in onze kliniek en oordeel zelf!

Praktische informatie
Wat: interactieve avond waarin je kennis kunt maken met de kliniek, de collega’s en de sfeer binnen onze organisatie
Wanneer: maandag 16 september 2019
Locatie: Oudlaan 7, Utrecht
Tijd: 17:00-19:00 uur

Wat doe je vooraf?
- Bekijk de vacature
- Interesse? Meld je aan voor vrijdag 13 september door een mail en je CV te sturen naar MJongerius@hoevenkliniek.nl
- Neem verder een geldig ID mee naar de informatieavond.
- De kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus 3 richting Overvecht vanaf Utrecht CS, halte Willem Dreeslaan). Je kunt (betaald) parkeren in de directe omgeving van de kliniek.
Let op: het meenemen van een mobiel, tablet, laptop etc. is niet toegestaan in de kliniek. Deze kun je achterlaten in een kluisje bij onze receptie.

Zorg er voor dat je op tijd bent! Om 17:15 uur wordt er een presentatie gegeven over de kliniek. Daarna kun je vragen stellen aan collega’s die al meerdere jaren bij ons werken. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje!

Wil je komen, maar haal je de aanvangstijd niet, laat dit dan weten in je bevestigingsmail. Dan houden we daar rekening mee.

We kijken uit naar je komst!

Terug naar overzicht